Agung PradantaChord indonesia

Kunci Gitar Agung Pradanta Feat. Putri Kirana – Wis Tak Tompo Chord & Lirik

Agung Pradanta Feat. Putri Kirana - Wis Tak Tompo
  Agung Pradanta Feat. Putri Kirana – Wis Tak Tompo merupakan salah satu lagu yang dinyanyikan oleh Agung Pradanta, chord berikut telah dipermudah dan disederhanakan kedalam chord dasar agar kalian mudah memainkan lagu Agung Pradanta Feat. Putri Kirana – Wis Tak Tompo.  
Intro : Am..Em..F..C..
        Dm..Am..F G Am E..

Am
Roso ning njero ati
   Em
Raiso tak apusi
F
Kadang nyesek ning dodo
         C
Nanging aku biso opo
        Dm
Bingung rasane ati
       Am
Kepiye kudu nyikapi
    F           G
Tresnoku soyo gede
       Am   E
Nggo awakmu...

Am
Ojo dadi atimu
         Em
Kadang raiso ketemu
F
Mergo kewajibanmu
         C
Kudu ndampingi bojomu
      Dm
Kabeh uwes tak tompo
       Am
Kabeh uwes tak pikerno
        F             G
Senajan aku mung dadi selir
 Am
Atimu..

*)
        G
Aku ora nuntut opo opo
          C
Pengen ku iki yo mung tresno
       Dm              G  
Mergo awakmu sing gawe seneng
  C   G
Atiku..

Reff :
         C
  Pangapurane awakku
          Am
  Durung iso gawe atimu
           Dm
  Seseneng koyo bojoku
         G
  Sabaro selir atiku

          C
  Kabeh kui wis tak tompo
            Am
  Senajan kadang ati loro
            Dm
  Nanging piye meneh
          G          C
  Wis garise sing kuoso..

Musik : Am..Em..F..C..
        Dm..Am..F G Am

*)
        G
Aku ora nuntut opo opo
          C
Pengen ku iki yo mung tresno
       Dm              G  
Mergo awakmu sing gawe seneng
  C   G
Atiku..

Reff :
         C
  Pangapurane awakku
          Am
  Durung iso gawe atimu
           Dm
  Seseneng koyo bojoku
         G
  Sabaro selir atiku

          C
  Kabeh kui wis tak tompo
            Am
  Senajan kadang ati loro
            Dm
  Nanging piye meneh
          G          C
  Wis garise sing kuoso..
C Pangapurane awakku Am Durung iso gawe atimu Dm Seseneng koyo bojoku G Sabaro selir atiku C Kabeh kui wis tak tompo Am Senajan kadang ati loro Dm Nanging piye meneh G C Wis garise sing kuoso.. Outro : C.. -------------- Chord Asli: -------------- Intro : Em..Bm..C..G.. Am..Em..C D Em B.. Em Roso ning njero ati Bm Raiso tak apusi C Kadang nyesek ning dodo G Nanging aku biso opo Am Bingung rasane ati Em Kepiye kudu nyikapi C D Tresnoku soyo gede Em B Nggo awakmu... Em Ojo dadi atimu Bm Kadang raiso ketemu C Mergo kewajibanmu G Kudu ndampingi bojomu Am Kabeh uwes tak tompo Em Kabeh uwes tak pikerno C D Senajan aku mung dadi selir Em Atimu.. *) D Aku ora nuntut opo opo G Pengen ku iki yo mung tresno Am D Mergo awakmu sing gawe seneng G D Atiku.. Reff : G Pangapurane awakku Em Durung iso gawe atimu Am Seseneng koyo bojoku D Sabaro selir atiku G Kabeh kui wis tak tompo Em Senajan kadang ati loro Am Nanging piye meneh D G Wis garise sing kuoso.. Musik : Em..Bm..C..G.. Am..Em..C D Em *) D Aku ora nuntut opo opo G Pengen ku iki yo mung tresno Am D Mergo awakmu sing gawe seneng G D Atiku.. Reff : G Pangapurane awakku Em Durung iso gawe atimu Am Seseneng koyo bojoku D Sabaro selir atiku G Kabeh kui wis tak tompo Em Senajan kadang ati loro Am Nanging piye meneh D G Wis garise sing kuoso.. G Pangapurane awakku Em Durung iso gawe atimu Am Seseneng koyo bojoku D Sabaro selir atiku G Kabeh kui wis tak tompo Em Senajan kadang ati loro Am Nanging piye meneh D G Wis garise sing kuoso.. Outro : G..
 

Kesimpulan

Kunci gitar dari Agung Pradanta Feat. Putri Kirana – Wis Tak Tompo menggunakan versi Chord mudah, mainkan juga lagu dan Chord dari Agung Pradanta lainnya

Related Articles

Back to top button